Pàgines

dilluns, 25 de juliol del 2016

Cristóbal Adell i Criss Kun s'imposen a la XVIII Volta a peu a la Serra d'en Galceran

Dissabte passat, 23 de juliol, va tindre lloc la XVIII Volta a peu a la Serra d'en Galceran, cinquena cursa puntuable de la VIII Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord. El dia va començar fresc i ventós, molt agradable per als participants encara que no tant per a l'organització, aquest oratge va permetre que els vora 300 participants gaudiren d'unes vistes privilegiades.

Cristóbal Adell, guanyador de la cursa, arribant al primer cim de la cursa

El guanyador de la prova va ser Cristóbal Adell, de l'equip La Sportiva, el corredor d'Albocàsser va parar el cronòmetre en 1 hora 42 minuts i 12 segons, rebaixant en quasi 10 minuts l'anterior rècord de la prova. Van completar el podi masculí Mario Bonavista i Albert Ferrer, guanyador de la passada edició.

Podi masculí

En categoria femenina es va imposar Criss Kun del club KM Vertical Castellón, amb un temps de 2 hores, 16 minuts i 37 segons, rebaixant l'anterior rècord en 7 minuts, seguida de Mª Eugenia Inturias i Rebeca Catalan. En la modalitat de cadets i juvenils, amb un recorregut de 15km i 550 metres de desnivell positiu, va resultar vencedor Jordi Monferrer, del C.M. At-zenet, en categoria cadet, amb un temps d'1 hora 16 minuts i 31 segons.

Podi femení

La Lliga Castelló Nord continua el seu camí d'ací a dues setmanes a Vistabella, amb la X Cursa de Muntanya de Vistabella, novament puntuable per a la Copa d'Espanya.